مبانی نظری و پیشینه تحقیق استقرار مدیریت دانش

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استقرار مدیریت دانش

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استقرار مدیریت دانش
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 8
فرمت فایل docx
حجم فایل 102 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استقرار مدیریت دانش

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق استقرار مدیریت دانش

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع : دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

مروری بر ادبیات تحقیقی مدیریت استراتژیک، تئوری سازمانی، مدیریت دانش و سیستمهای اطلاعاتی نشان‌دهنده تعاریف متعدد و نگاه‌های متفاوتی نسبت به دانش است. به نظر می‌رسد که دیدگاه غالب برای توصیف ویژگی‌های دانش، علی‌الخصوص در ادبیات تحقیقی مرتبط با سیستمهای اطلاعاتی، استفاده از یک سلسله مراتب برای داده‌ها، اطلاعات و دانش می‌باشد (علوی و لیدنر ، 2001).

این رویکرد سلسله مراتبی، بین داده‌ها،اطلاعات و دانش تمایز ایجاد می‌کند که هر یک از آنها شامل عناصری اضافی در هر یک ازسطوح سلسله مراتب می‌‌باشند. بر اساس این سلسله مراتب، داده‌‌ها معرف اعداد خام، حقایق عینی و مشاهدات هستند. این داده‌ها هیچ نوع زمینه‌ای ندارند و بنابراین به طور مستقیم، معنادار و قابل تفسیر نیستند (زاک ، 1999).

اطلاعات، نتیجه قرار دادن داده‌ها در درون یک زمینه معنادار هستند (زاک، 1999). می‌توان این طور گفت که اطلاعات، داده‌هایی هستند که به صورت هدفمند مورد پردازش قرار می گیرند. دانش عبارت است از اطلاعاتی که اعتباریابی شده‌اند و مستند هستند (علوی و لیدنر، 2001)، یعنی اطلاعاتی که آماده بکارگیری درتصمیمات واقدامات هستند. بنابراین، دانش، مجموعه‌ای از مهارتها، قواعد، بینشها، ایده‌ها، قوانین و روالهایی است که به رفتار تصمیم‌‌گیری و انجام اقدامات کمک می‌کنند.

اگرچه اتخاذ این رویکرد سلسله مراتبی نسبت به دانش سودمند است، امّا ندرتاً در برابر ارزیابی‌های وسواس‌گونه سربلند می‌شود. برای مثال، تومی(1999)، با قرار دادن دانش در بالاترین سطح زنجیره داده-اطلاعات-دانش مخالف است. وی، این سلسله مراتب را که از داده شروع و به دانش ختم می‌شود، معکوس کرده است و این طور ادعا می کند که دانش باید قبل از اطلاعات و داده‌ها حضور داشته باشند تا بتوان اطلاعات را از آن احصاء کرد و همچنین دانش باید قبل از اطلاعات حضور داشته باشد تا بتوان برای شکل دهی اطلاعات، نسبت به جمع آوری داده‌ها اقدام کرد. به علاوه، وی خاطر نشان می‌سازد که داده‌های خام، مادامی که تمامی داده‌ها تحت تأثیر فرآیندهای دانش و تفکراتی که منجر به شناسایی و جمع آوری آنها می‌شود قرار نگیرند، وجود خارجی نخواهند داشت. بنابر عقیده وی، به همین نحو، دانش در ذهن افراد مقیم است و زمانی که افراد شروع به سخن گفتن می‌کنند به آن ساختار دهند و باعث می‌شوند که دانش تبدیل به اطلاعات شود. زمانی که بازنمایی ثابت و معین و تفسیر استانداردی از اطلاعات وجود دارد، اطلاعات تبدیل به داده می‌شوند.

بر اساس چشم‌اندازهای بالا در رابطه با سلسله مراتب دانش، علوی و لیدنر (2001)، مشاهده کردند که نمی‌توان عامل متمایز کننده اطلاعات از دانش را در محتوا، ساختار، صحّت و یا کاربرد اطلاعات و دانش جست، بلکه دانش، صرفاً اطلاعاتی است که در ذهن افراد وجود دارد. دانش، اطلاعاتی شخصی شده است که مرتبط با حقایق، روالها، مفاهیم، تفاسیر، ایده‌ها، مشاهدات و قضاوتها می‌باشد. محققان بر این موضوع اصرار دارند که لازم نیست این دانش نو، منحصر به فرد، سودمند یا صحیح باشد. استدلال آنها این است که وقتی اطلاعات توسط فرد مورد پردازش قرار می‌گیرد، تبدیل به دانش می‌شوند و زمانی که دانش به صورت کلامی در قالب متون، اشکال گرافیکی، عبارات و سایر اشکال نمادین ارائه می‌شود، تبدیل به اطلاعات می‌شود.


ner

مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع راهبردهای شناختی …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع راهبردهای شناختی تنظیم هیجان مبانی نظری و … هیجان نقشی محوری در تحول بهنجار داشته و ضعف در آن، عاملی مهم در ایجاد اختلالهای …

مبانی نظری تنظیم شناختی هیجان :: دانلود مبانی نظری و …

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ – Dec 15, 2016 – امید است با مفید بودن این فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان گامی در جهت پیشرفت تجارت …

مبانی نظری وپیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم هیجان

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) … هيجان نقشي محوري در تحول بهنجار داشته و ضعف در آن، عاملي مهم در ايجاد اختلالهاي …

مبانی نظری راهبردهای شناختی تنظیم هیجانی

سال ها پژوهش به نقش مهم تنظیم هیجان در سازش با وقایع تنیدگی زای زندگی وضوح بخشیده … مدل های نظری و انواع راهبردهای تنظیم شناختی هیجان در طی سال ها، مدل های نظری …. پژوهش های متعددی ارتباط بین تنظیم هیجان و اختلالات روانی گوناگونی را نشان داده اند، … در تحقیق آلداو و همکاران (2010) برخی راهبردهای تنظیم شناختی هیجان به طور …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان

فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد راهبرد های شناختی تنظیم هیجان پیشینه ی پژوهش) … مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان ( فصل دوم) در ۲۳ …. در پژوهش استایس و ویتنتون (۲۰۰۲) اگرچه شماری از دختران از اختلال خوردن رنج …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مشکلات رفتاری-هیجانی نوجوانان …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو) مشکلات رفتاری هیجانی نوجوانان در ۱۹ … اختلالهای درونی سازی شامل اختلال هائی است که نمود نشانه های بیماری بر خود فرد است.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم …

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم هیجان … به استرس های گوناگون، عوامل خطری برای رفتارهای ناسازگارانه (سوءمصرف مواد و اختلالات خوردن) …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تنظیم شناختی هیجان – دانش بنیان

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تنظیم شناختی هیجان. … نظریه های مختلف تعاریف متعددی از این فرایندهای ارزیابی دارند ولی به هر صورت این فرایند باعث … اختلال در نظم هیجان پیش بینی کننده ی آسیب روانی فرد در آینده (آبوت، 2005) و عامل کلیدی و مهمی …

[PDF]ارزﯾﺎ ﯽ ﮐﺎرا ﯽ ﻣﺎن ا ﯽ ﯾ ﭙﺎر ز ن ﺘﻼ ا ﺘﻼل ا اب ا ﺮ

ﻋﻨﻮان ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ. : ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ … ﺍﺧﺘﻼﻝ. ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ. ﻓﺮﺍﮔﻴﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻳﮏ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ ﻫﻤﺎﻳﻨﺪ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ. ﺗﺸﺨﻴﺼﻲ ﻭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﻣﻌﻴﺎﺭﻫﺎ ﺗﺸﺨﻴﺼﻲ. DSM-IV ….. ﺑﺮ ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﮐﺎرآﯾﯽ درﻣﺎن ﻫﺎي ﻓﺮاﺗﺸﺨﯿﺼﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮد ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻧﻈﺮﯾﻪ …. ﻣﻘﯿﺎس دﺷﻮاري ﻫﺎي ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ.

تحقیق پیشینه و اهمیت و ضرورت هوش هیجانی و مفهوم و عوامل …

نقش به نسبت ثابت شده هوش هیجانی در پیشگیری و تعدیل اختلالهای جسمانی و روانی از … به عبارت دیگر، براساس دیدگاه نظریه پردازان رفتار سازمانی، رضایت شغلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *