مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال های تنظیم هیجانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال های تنظیم هیجانی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال های تنظیم هیجانی
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 9
فرمت فایل docx
حجم فایل 48 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال های تنظیم هیجانی

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال های تنظیم هیجانی

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع : دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

یکی از موضوعاتی که در طی دو دهه­ی گذشته تلاش و توجهات تجربی و نظری فراوانی را به خود جلب کرده است، بحث هیجانها است. این علاقه و توجه تا حدی می­تواند به دلیل نقشی باشد که هیجان و تنظیم هیجان در رفتارهای بیرونی (فردی) ایفا می­نماید. نظریه­پردازان و دانشمندان مختلف، تعاریف متعددی از هیجان ارائه داده­اند، اما در مجموع می­توان گفت که هیجان رویدادی پیچیده و چند بعدی است که منجر به آمادگی برای عمل می­شود هر فرد عادی می­داند که دارای عواطفی است و زندگی بدون عواطف، زندگی تیره، مکانیکی، و بیرنگ خواهد بود. از طرف دیگر سلامت روانی و عقلی شخص به سلامت عاطفی او بستگی دارد. زیرا نظر شخص نسبت به خودش، دیگران، اوضاع اجتماعی، و زندگی به طور کلی از چگونگی رشد و تکامل عواطف وی متاثر می­شود. به بیان دیگر، داوری­های هر فرد درباره­ی خود و دیگران و مسائل اجتماعی به کیفیت عواطف او بستگی دارد و شخصی که از رشد سالم هیجانی و عاطفی بهرمند نباشد هرگز فردی واقع بین، نیک­اندیش، درست کردار، و در نتیجه فرد مفید و موثر در پیشرفت جامعه نخواهد بود (شعاری نژاد، 1388).

هیجان­ها بسیار پیچیده­تر از آن هستند که ابتدا به چشم می­خورند. در نگاه اول همگی هیجان­ها را به عنوان احساس، می­شناسیم. ما شادی و ترس را می­شناسیم زیرا جنبه­ی احساسی آنها را طبق تجربه­ی ما خیلی بارز هستند. وقتی با تحدیدی مواجه می­شویم یا به سمت هدفی پیشرفت می­کنیم، تقریباً غیر ممکن است که متوجه جنبه­ی اساسی هیجان نشویم. اما به همان صورتی که بینی بخشی از صورت است، احساس­ها نیز فقط جزئی از هیجان­هاهستند (ریو، 2005، ترجمه­ی سیدمحمدی، 1390)

2-4-2 تعریف هیجان:

واژه هیجان که با واژه­های شور، احساس و عاطفه شباهت زیادی دارد به معنای هر نوع برانگیختگی ذهن و بدن است. همانطور که اشاره شد، هیجانات، احساسات و عواطف بخشی از وجود ما هستند. در واقع هیجان، احساس و عاطفه پدیده­هایی هستند که ما هر روز با انواع مختلفی از آن درگیر هستیم. مسائلی مانند عشق، غم، شادی، خشم و عصبانیت و بسیاری دیگر از حالت­ها که قطعاً همه­ی ما تک تک آنها را به خوبی می­شناسیم و همه­ی آنها را احساس کرده­ایم، محتوای هیجان، احساس و عاطفه ما را تشکیل می­دهد (امامی نائینی، 1385).

روان­شناسان در تعریف هیجان و عاطفه اختلاف نظر دارند زیرا هر کدام در تعریف خود زاویه­ای از آن را در نظر می­گیرند. چنان که بعضی از ایشان به منشاء و دگرگونی هیجان توجه دارند، برخی جنبه­های عضوی آن را مورد توجه قرار می­دهند، و گروهی نیز می­خواهند ماهیت هیجان و عاطفه را به فطری و فرهنگی تقسیم کنند. استانلی هیجان را نخستین پایه­ای که انرژی روانی در پیدایش و دگرگونی خود برآن استوار است تعریف می­کند. جیمزلانکه معتقد است که ادراک حالات عضوی یا بدنی باعث پیدایش حالات هیجانی و عاطفی می­شود و هیجان و عاطفه در واقع همین ادراک است. مکدوگال هیجان را نشانه بروز غرایز می­داند (شعاری نژاد، 1388).

تعریف هیجان خیلی پیچیده­تر از تعریف مجموع اجزای آن است. هیجان نوعی ساختار روان­شناختی است که این چهار جنبه­ی تجربه را در یک الگوی هم زمان، هماهنگ می­کند. هیجان همان چیزی است که عناصر احساس، انگیختگی، هدفمندی و یا بیانگری را در واکنشی منسجم به رویداد فراخوان، تنظیم می­کند (ریو،2005، ترجمه­ی سید محمدی، 1390).

پکرون، گتز و پری (2005) در راستای مدل فرآیند مولفه از هیجان، هیجان را به عنوان مجموعه­ای از فرآیند­های روانی به هم مرتبط می­دانند که شامل مولفه­های عاطفی، شناختی،


& Perry

مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع راهبردهای شناختی …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق با موضوع راهبردهای شناختی تنظیم هیجان مبانی نظری و … هیجان نقشی محوری در تحول بهنجار داشته و ضعف در آن، عاملی مهم در ایجاد اختلالهای …

مبانی نظری تنظیم شناختی هیجان :: دانلود مبانی نظری و …

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ – Dec 15, 2016 – امید است با مفید بودن این فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان گامی در جهت پیشرفت تجارت …

مبانی نظری وپیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم هیجان

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش) … هيجان نقشي محوري در تحول بهنجار داشته و ضعف در آن، عاملي مهم در ايجاد اختلالهاي …

مبانی نظری راهبردهای شناختی تنظیم هیجانی

سال ها پژوهش به نقش مهم تنظیم هیجان در سازش با وقایع تنیدگی زای زندگی وضوح بخشیده … مدل های نظری و انواع راهبردهای تنظیم شناختی هیجان در طی سال ها، مدل های نظری …. پژوهش های متعددی ارتباط بین تنظیم هیجان و اختلالات روانی گوناگونی را نشان داده اند، … در تحقیق آلداو و همکاران (2010) برخی راهبردهای تنظیم شناختی هیجان به طور …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان

فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد راهبرد های شناختی تنظیم هیجان پیشینه ی پژوهش) … مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبرد های شناختی تنظیم هیجان ( فصل دوم) در ۲۳ …. در پژوهش استایس و ویتنتون (۲۰۰۲) اگرچه شماری از دختران از اختلال خوردن رنج …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مشکلات رفتاری-هیجانی نوجوانان …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو) مشکلات رفتاری هیجانی نوجوانان در ۱۹ … اختلالهای درونی سازی شامل اختلال هائی است که نمود نشانه های بیماری بر خود فرد است.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم …

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق راهبردهای شناختی تنظیم هیجان … به استرس های گوناگون، عوامل خطری برای رفتارهای ناسازگارانه (سوءمصرف مواد و اختلالات خوردن) …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تنظیم شناختی هیجان – دانش بنیان

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تنظیم شناختی هیجان. … نظریه های مختلف تعاریف متعددی از این فرایندهای ارزیابی دارند ولی به هر صورت این فرایند باعث … اختلال در نظم هیجان پیش بینی کننده ی آسیب روانی فرد در آینده (آبوت، 2005) و عامل کلیدی و مهمی …

[PDF]ارزﯾﺎ ﯽ ﮐﺎرا ﯽ ﻣﺎن ا ﯽ ﯾ ﭙﺎر ز ن ﺘﻼ ا ﺘﻼل ا اب ا ﺮ

ﻋﻨﻮان ﭘﺎﯾﺎن ﻧﺎﻣﻪ. : ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ … ﺍﺧﺘﻼﻝ. ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ. ﻓﺮﺍﮔﻴﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻳﮏ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ ﻫﻤﺎﻳﻨﺪ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ. ﺗﺸﺨﻴﺼﻲ ﻭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎﻟﻴﻨﻲ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺑﺮﺍﺳﺎﺱ ﻣﻌﻴﺎﺭﻫﺎ ﺗﺸﺨﻴﺼﻲ. DSM-IV ….. ﺑﺮ ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﮐﺎرآﯾﯽ درﻣﺎن ﻫﺎي ﻓﺮاﺗﺸﺨﯿﺼﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮد ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻧﻈﺮﯾﻪ …. ﻣﻘﯿﺎس دﺷﻮاري ﻫﺎي ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ.

تحقیق پیشینه و اهمیت و ضرورت هوش هیجانی و مفهوم و عوامل …

نقش به نسبت ثابت شده هوش هیجانی در پیشگیری و تعدیل اختلالهای جسمانی و روانی از … به عبارت دیگر، براساس دیدگاه نظریه پردازان رفتار سازمانی، رضایت شغلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *