مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 21
فرمت فایل docx
حجم فایل 64 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی

توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

تعارض عبارت است از عدم توافق و مخالفت دو فرد با یكدیگر، ناسازگاری و نظرات و اهداف و رفتاری كه در جهت مخالفت با دیگری صورت می‌گیرد و همچنین ستیزه‌ای بین افراد در اثر منافع ناهمسو و اختلاف اهداف و ادراكات مختلف به وجود می آید (رابینز، 1998، كبیری، 1384). کنش و واکنش دو فرد که قادر نیستند منظورخود را تفهیم نمایند، تعارض یا تنازع نامیده می‏شود (وایل، 2004). وجود تعارض زناشویی ناشی از واکنش نسبت به تفاوت های فردی است و گاهی اوقات، آن قدر شدت می یابد که احساس خشم، خشونت، کینه، نفرت، حسادت و سوء رفتار کلامی و فیزیکی در روابط زوجین حاکم می شود و به شکل حالات تخریب گر و ویران گر بروز می کند (یونگ و لانگ، 1998).

از دیدگاه كاهن (1996) و به نقل از ماركمن (1998) هرجا عدم توافق، تفاوت یا ناسازگاری بین همسران وجود داشته باشد تعارض به وجود می‌آید. فاورز و السون (1997) نیز زوجین متعارض را ناراضی از عادات و شخصیت همسر و دارای مشكل ارتباطی در حوزه‌های گوناگون می‌دانند .از نظر گلاسر (2000؛ به نقل از قربانی، 1384) تعارض زناشویی ناشی از ناهماهنگی زن و شوهر در نوع نیازها و روش ارضای آن، خود محوری، اختلاف در خواسته ها، طرحواره های رفتاری و رفتار غیر مسؤولانه نسبت به ارتباطات زناشویی و ازدواج است (شارف، 1996، گلاسر، 2000، فرحبخش، 1383).

در ارتباط بین افراد، تعارض وقتی بروز می‌كند كه فرد بین اهداف، نیازها، یا امیال شخصی خودش و اهداف، نیازها و امیال شخصی طرف مقابلش ناهمسازی و ناهمخوانی می‌بیند (پریوت و روبین ، 1997؛ به نقل از وانگ ، 2006).

از دیدگاه سکستون (1996؛ قربانی، 1384) تعارض هنگامی رخ می دهد که چیزی، رضایت را برای شخص فراهم کرده، در حالی که همان چیز، برای دیگری محرومیت را به دنبال آورد. رایس (2003)، دو نوع تعارض در روابط زناشویی مطرح می کند: تعارض سازنده و تعارض مخرب. در تعارض سازنده تمرکز بر حل مسأله بوده و در آن نزدیکی، احترام مثبت و اعتماد به یکدیگر وجود دارد و هیجان منفی کمتری بین زوجین وجود دارد. در تعارض مخرب زوجین، ” خود ” همدیگر را به جای مسأله مورد حمله قرار می دهند. در این تعارض از طریق سرزنش و انتقاد، هر یک سعی دارند دیگری را تحت نفوذ خود درآورده و اظهار نظرهای بسیار منفی علیه یکدیگر به کار می برند که در این حالت ارتباط درستی بین آن ها برقرار نمی شود. در این نوع ارتباط بحث و مجادله های بیهوده و مخرب، بی اعتمادی، بی احترامی، توهین، خصومت، دشمنی و دشنام مشاهده می گردد. بنابراین می توان گفت تعارض زناشویی عبارت است از نوعی ارتباط زناشویی که در آن رفتار های خصومت آمیز مثل توهین، سرزنش، انتقاد و حمله فیزیکی وجود دارد و زوجین در آن نسبت به یکدیگر احساس کینه، نفرت و خشم داشته و هر یک عقیده دارند که “همسرش انسان نامطلوب و ناسازگاری است که موجب رنجش و عذاب او می گردد” (فرحبخش، 1383). از لحاظ روانی، اکثر افراد وجود تعارض در روابط زناشویی را بی نهایت تنش زا تجربه می کنند (هالفورد، 2001). پژوهش ها نشان می‌دهد زوجین متعارض كمترین میزان رضایت ‌مندی از ازدواج و بیشترین احتمال طلاق را نشان می‌دهند (فاورز و السون، 1997). تعارض زناشویی با پدیده خشونت نیز مرتبط است. خشونت فیزیکی در بین حدود 30 درصد از زوجین در ایالات متحده اتفاق می افتد و منجر به صدمات جسمی در 10 درصد از زوجین می شود (فینچام، 2003).


مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعارضات زناشویی (فصل دو )

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو ) تعارضات زناشویی And theoretical research (Chapter Two senior thesis) marital conflict مبانی نظری تعارضات زناشویی …

پیشینه پژوهش و مبانی نظری تعارضات زناشویی (فصل دو) – …

پیشینه پژوهش و مبانی نظری تعارضات زناشویی (فصل دو). در48صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی …

پایان نامه ارشد : مقایسه تعارضات زناشویی و سبک های حل …

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ – پایان نامه ارشد : مقایسه تعارضات زناشویی و سبک های حل تعارض در زوجین دارای … فصل دوم- پیشینه پژوهش. مقدمه… … مبانی نظری رضایت زناشویی…

[PDF]دریافت فایل

اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﺑﻪ. ﺗﻌﯿﯿﻦ اﺛﺮﺑﺨﺸﯽ آﻣﻮزش ﻣﻬﺎرت. ﻫﺎي زﻧﺪﮔﯽ ﺑﺮ رﺿﺎﯾﺖ زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ زوج. ﻫﺎي ﺟﻮان ﭘﺮداﺧﺘﻪ … دار وﺟﻮد دارد و آﻣﻮزش ﻣﺬﮐﻮر ﺑﺮ ﺣﻞ ﺗﻌﺎرض و ﺗﺤﺮﯾﻒ …. ﻧﻈﺮي و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﭘﮋوﻫﺶ … ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮي ﻣﻬﺎرت.

[PDF]دریافت فایل

مروري بر مبانی نظري و پيشينه پژوهشی در قلمرو مسأله مورد بررسی …… های ازدواج مجموعه عواملی است که باعث ایجاد تعارض و اختالفات زناشویی می شود ، میزان خشنودی و …

پیشنه پژوهش و تحقیق درباره جهت گیری مذهبی

پیشنه پژوهش و تحقیق درباره جهت گیری مذهبی: در پژوهشی که توسط یک تیم دانشگاه … الله با هدف شناخت نقش هوش معنوی و اثرات آن بر تعارض زناشویی در سال 1391 انجام شد. … دانلود مقاله مبانی نظری ارتباطات درباره رضایت زناشویی با پیشینه پژوهش …

روانشناسی بالینی مبانی نظری و پیشینه پژوهش تیپ D …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش تیپ D شخصیتی در 32 صفحه ورد قابل ویرایش با … فایل کامل وورد پرسشنامه تعارض زناشویی 28 آیتم به همراه روایی، پایایی و منبع 4 …

[PDF]نتيجه گيري

ﭘﯿﺸﮕﯿﺮاﻧﻪ ﺑﺮاي ﺑﻬﺒﻮد راﺑﻄﻪ زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮﺑﺨﺸﯽ آﻧﺎن در ﭘﮋوﻫﺶ ﻫـﺎي ﻣﻮﺟـﻮد، ﭘﺮداﺧﺘـﻪ ﺷـﺪ …. ﺗﻌﺎرض ﻫﺎي زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ زﻧﺎن ، ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻫﺎي دو ﮔﺮوه آزﻣﺎﯾﺶ و ﮔﻮاه ﺗﻔﺎوت ﻣﻌﻨﺎداري ﺑﺎ ﻫﻢ داﺷﺖ … ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﻏﯿﺮ ﻫﻤﺴﻮ ﺑﺎ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﭘﮋوﻫﺸﯽ. ﺧﻮد … در ﺧﺼﻮص ﻫﻤﺴﻮﯾﯽ دﺳﺘﺎوردﻫﺎي اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ﺑﺎ ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮي آن ﻣﯽ ﺗﻮان ﮔﻔﺖ.

نظریه های تعارضات زناشویی | مبانیا

۸ دی ۱۳۹۵ – به صفحه دانلود نظریه های تعارضات زناشویی خوش آمدید . … همچنین بخوانید : پیشینه پژوهش متغیر تعارضات زناشویی ,ادبیات تحقیق متغیر …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش دلزدگی زناشویی :: I Digikala

۳ خرداد ۱۳۹۶ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو ) تعارضات زناشویی And theoretical research (Chapter Two senior thesis) marital conflict مبانی نظری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *