مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت و سبک های هویت

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت و سبک های هویت

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت و سبک های هویت
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 21
فرمت فایل docx
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت و سبک های هویت

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت و سبک های هویت

توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع : دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

هویت و نحوه­ی شکل‌گیری آن مورد علاقه بسیاری از حوزه‌های علمی، از جمله روانشناسی است‌. هویت همواره مورد توجه روانشناسان تحولی‌نگر بوده است. شاید یکی از دلایل آن نقش موثر هویت بر عملکرد فرد در حوزه‌های مختلف ازجمله روابط فردی، روابط اجتماعی و سلامت اجتماعی نیز جز این عوامل است. اولین بار این واژه توسط فروید به طور ضمنی و بنام هویت دورنی در زمینه­ی روانی – اجتماعی به کار رفته است منظور وی از بیان آن، آمادگی عمومی فرد برای زندگی و رهایی از تعصبات است. هویت حس تفاوت قائل شدن خود از دیگران است به کمک هویت است که فرد به مفهومی از خود می‌رسد در صورتی که این مفهوم با واقعیت اجتماعی وی در تضاد باشد موجب به خطر افتادن سلامت روانی و اجتماعی و هم چنین باعث ایجاد مشکلات رفتاری می‌شود و چه بسا سلامت جسمی را نیز تهدید کند. در فصل اول در باب تعریف هویت و سبک‌های آن صحبت شد در این بخش به دیدگاه چند تن از صاحب‌نظران این حیطه خواهیم پرداخت.

اریکسون

از سال 1950 که اقای اریکسون اثر مربوط به هویت ، را منتشر ساخت، هویت به طور فراوان در موضوعات تجربی و نظری مطرح شدنظریۀ اریکسون در مورد هویت، پیشینه­ی پژوهشی قابل توجهی را در زمینه تحول هویت به وجودآورد که بیشترین آن­ها بر هویت شخصی متمرکزند (شوارتز، زامبونگا، ویسکریچ و ونگ، 2010).« وی نخستین روان‌تحلیل‌گری بود که درباره­ی تشکیل هویت در نوجوانی به طور جدی تحقیق کرد.رویکرد او بر اساس رویکرد بیولوژیکی فروید است که بر اساس جهت‌گیری روانی – جنسی به رشد شخصیت بود. ولی با تفاوت‌های مهمی از آن فاصله می‌گیرد. اریکسون از روان‌پویایی کلاسیک و تمرکز آن روی، اید و سائق‌های لیپیدویی رشد فراتر رفت و روی ایگو و ظرفیت‌های انطباقی آن در محیط تاکید کرد. اریکسون نه تنها تصویر خوش بینانه‌تری از توانایی‌های انسان، طراحی کرد بلکه روان‌تحلیل‌گری را از آسیب‌شناسی به کارکرد‌های سالم تغییر داد. سرانجام اریکسون تشخیص داد که رشد شخصیت در نوجوانی پایان نمی­پذیرد و در سراسر زندگی ادامه می­یابد. او اظهار کرد اولین احساس من، تنها از طریق تاثیر متقابل به همراه اعتماد، با یک تصویر والدینی در دوران نوزادی شکل می‌گیرد. تشکیل هویت نخستین بار در طول نوجوانی انجام نمی‌شود بلکه نسبتا از طریق مراحل ابتدایی‌تر رشد، توسعه پیدا می‌کند و ادامه می‌یابد تا در سراسر زندگی تغییر پیدا کند و شکل تازه‌ای به خود بگیرد» (کروگر،2004؛ به نقل بدراقی، 1389: 27و28).

اریکسون معتقد است شکل­گیری هویت فرایندی پویا و سازش است که در تمام عمر با تغیرات در میزان اکتشاف ارزش­ها، باورها و تعهد همراه فرد خواهد بود (مک­دریک، 2011).در این نظریه، هویت تجربه‌‌ی حسی هوشیار، پیوسته، قابل تغییر و تبدیل در برابر تغییرات محیط اجتماعی است که برخاسته از تعامل فرد با واقعیت اجتماعی است تشکیل و حفظ احساس قوی از هویت، اهمیت دارد و عدم وجود آن از نخستین عوامل تعیین‌کننده­ی آسیب‌روانی و ناسازگاری است. اریکسون در هشت مرحله روانی – اجتماعی که مطرح می‌کند تکلیف ویژه‌ای جهت فائق آمدن بر بحران ( تصمیم هوشیارانه در مواجه­ با تکالیف رشدی) هر مرحله نام می‌برد که به منظور فراهم نمودن رشد مثبت باید به طور مناسبی حل شود. بحران هر مرحله از طریق ترکیب شدنِ سطح رشد فیزیولوژیک فرد با انتطارات جامعه، متناسب با دوره سنی، مشخص می‌شود (کالسنر،1995).


مبانی نظری و پیشینه تحقیق ایمان مذهبی و سلامت روان (فصل …

۲۵ اسفند ۱۳۹۵ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش ایمان مذهبی و سلامت روان در 42 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد …

[DOC]مبانی نظری و پیشینه تحقیق – دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند

روش این تحقیق توصیفی از نوع مروری است که با استفاده از آمار موجود در پزشکی قانونی و واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان و همچنین با استفاده از نتایج …

[PDF]ﻪ ﺑﺎورﻫﺎي ﻣﺬﻫﺒﯽ و ﻋﺰت ﻧﻔﺲ در ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ راﺑﻄﻪ ﺑﯿﻦ ﻋﻤﻞ ﺑﻪ

رزوي ﺗﻮﻓﯿﻖ و ﺳﻼﻣﺘﯽ را دارم . Page 4. د. ﭼﮑﯿﺪه. ﻫﺪف از ﭘﮋوﻫﺶ ﺣﺎﺿﺮ ، ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ راﺑﻄﻪ ﺑﯿﻦ ﻋﺰت ﻧﻔﺲ ﺑﺎ ﻋﻤﻞ ﺑﻪ ﺑﺎورﻫﺎي ﻣﺬﻫﺒﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﭘﯿﺎم ﻧﻮر …. ﭼﺎﭼﻮب ﻧﻈﺮي و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ …. ﻣﺒﺎﻧﯽ. ﺟﺎﻣﻌﻪ. ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ. ﺑﺎورﻫﺎي. دﯾﻨﯽ. اﻧﺴﺎن ………………………….. ………………………….. ….. 25 …… اﯾﻤﺎن و ﺗﻨﺪرﺳﺘﯽ از ﺟﻬﺎت ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ در … ﻓﺮدي و رواﻧﯽ ﺧﻮد را ﺗﺄﻣﯿﻦ ﮐﻨﺪ و ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﺳﻌﺎدت و ﺷﺎدي و ﺳﻮدﻣﻨﺪي را ﺑﺮاي ﺧﻮد ﺑﻪ وﺟﻮد آورده.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تحليل پوششي داده‌ها | مبانی …

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ – مطالب پژوهشی,آموزشی,پروپوزال,پرسشنامه,مبانی نظری,پیشینه پژوهش,پروتکل … مبانی نظری وپیشینه تحقیق سلامت روانی،ایمان مذهبی،سلامت روان …

ﺑﺎورﻫﺎي ﻣﺬﻫﺒﻲ و ﺗﻤﺎﻳﻞ ﺑﻪ ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ ي راﺑﻄﻪ – دانشگاه تهران

توسط اکبری – ‏2013
دﻳﻨﻲ. داﻧﺸﺠﻮﻳﺎن. ﺑﺮ. ﺗﻤﺎﻳﻞ. آن. ﻫﺎ. ﺑﻪ. ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ. ﺗﺄﺛﻴﺮ. دارد؟ ﻣﺮوري ﺑﺮ ادﺑﻴﺎت و ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ. ي. ﺗﺤﻘﻴﻖ. اﻣﺮوزه ﭘﮋوﻫﺶ. ﮔﺮان ﻣﺴﻠﻤﺎن ﺑﺎ ﻋﻼﻗﻪ و ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻘﺪﻳﺮي ﺑـﻪ ﭘـﮋوﻫﺶ در. زﻣﻴﻨـﻪ. ي. روان … ﻣﺒﺎﺣﺚ ﻧﻈﺮي در زﻣﻴﻨ. يﻪ. رﺷﺪ اﻋﺘﻘﺎدي و اﻫﻤﻴﺖ آن در دﻧﻴﺎي اﻣﺮوز، ﺿﺮورت ﺗﻮﺟﻪ. ﻋﻠﻤﻲ. ﺑﻪ. ﭘﮋوﻫﺶ. ﻫﺎي دﻳ. ﻨﻲ. ﺑﻴﺶ … رﻋﺎﻳـﺖ. ﻛـﺮدن. اﺻـﻮل. 12. 13 و. ﻗـﺎﻧﻮن اﺳﺎﺳـﻲ در ﻣـﻮرد ﭘﻴـﺮوان ﻣـﺬاﻫﺐ اﺳـﻼﻣﻲ و. اﻗﻠﻴﺖ. ﻫﺎي دﻳﻨﻲ. ) 2( و.

تعریف عملیاتی و مفهومی سلامت روان

تعریف عملیاتی و مفهومی سلامت روان: سلامت روان: سازمان بهداشت جهاني (2004) سلامت … سازمان بهداشت جهاني (2004) سلامت رواني را به عنوان حالتي از بهزيستي كه در آن فرد … ایمان مذهبی و سلامت روان با پیشینه پژوهش · دانلود مقاله مبانی نظری نقش مذهب در …

مبانی نظری مقابله دینی و ارتباط آن با سلامت روان

مبانی نظری مقابله دینی و ارتباط آن با سلامت روان: بالغ بر دو دهه است که علاقه … مدل بالا بـه منظور ارزیابی و سنجش مقابله مذهبی تحقیقات قابل ملاحظه ای را باعث شده است. … مهم زندگی خود را بر پایه ایمان مذهبی، هذیان های مذهبی، تکنیکهای حل مساله مذهبی و دید ….. دانلود مقاله مبانی نظری دیدگاه بلت در باره درمان کمال گرایی با پیشینه پژوهش …

سلامت-روان – پاورپوینت – فایل ناب

پیشینه و مبانی نظری سلامت روانی و رویکردهای نظری در رضایت جنسی وبد کاری آن · پیشینه و … مبانی نظری و پیشینه تحقیق ایمان مذهبی و سلامت روان · مبانی نظری و …

[PDF]؛ ﮔﻴﺮي ﻣﺬﻫﺒﻲ ﺑﺎ ﺑﻬﺪاﺷﺖ رواﻧﻲ ﺧﺎﻧﻮاده ﺑﺮرﺳﻲ راﺑﻄﻪ ﺑﻴﻦ

توسط آقاپور – ‏2010
ﮔﻴﺮي ﻣﺬﻫﺒﻲ ﺑﺎ ﺑﻬﺪاﺷﺖ رواﻧﻲ ﺧﺎﻧﻮاده. در. ﻣﻴﺎن ﺧﺎﻧﻮاده. ﻫﺎي ﺳﺎﻛﻦ ﺷﻬﺮ ﺷﻴﺮاز ﻣﻲ. ﺑﺎﺷﺪ . روش ﺗﺤﻘﻴﻖ. :ﻦﻳا. ﺗﺤﻘ. ﻖﻴ ….. ﭘﮋوﻫﺶ. ﻧﺎﻣﺔ زﻧﺎن. ، ﺳﺎل اول، ﺷﻤﺎرة اول، ﺑﻬﺎر و ﺗﺎﺑﺴﺘﺎن. 1389. ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ و ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻧﻈﺮي ﺗﺤﻘﻴﻖ. در زﻣﻴﻨﻪ راﺑﻄﻪ ﺑﻴﻦ دﻳﻦ و …. او در ﺑﺤﺚ ﺷﺨﺼﻴﺖ اﻧﺴﺎن ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻛﻞ زﻧـﺪﮔﻲ اﻧﺴـﺎن واﺑﺴـﺘﻪ ﺑـﻪ اﻳﻤـﺎن. اوﺳﺖ.

[PDF]ﺳﻼﻣﺖ روان ﻣﻨﺎﺑﻊ اﻧﺴﺎﻧﯽ ﺳﺎزﻣﺎن و دﯾﻨﺪاري ﺑﺮرﺳﯽ راﺑﻄﻪ ﻣ – سامانه مدیریت …

توسط باورصاد – ‏2015
ﻫﺎي. ﻣﺪاﺧﻠﻪ. اي ﻣﺮﺳﻮم و ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻣﺘﻌﺪد و ﻧﺘﺎﯾﺞ آﻧﻬﺎ ﺑﯿﺎﻧﮕﺮ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺜﺒﺖ ﻣﺬﻫﺐ ﺑﺮ. ﺳﻼﻣﺖ روان. ﺑﻮد، روي …. اﯾﻤﺎن رواﺑﻂ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ را ﺑﻬﺒﻮد ﻣﯽ … ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ. ﭘﮋوﻫﺶ. اﻟﻒ) ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت داﺧﻠﯽ. در ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ. اي ﮐﻪ در ﻣﻮرد رواﺑﻂ ﺟﻬﺖ. ﮔﯿﺮي ﻣﺬﻫﺒﯽ و ﺳﻼﻣﺖ روان …. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮي ﻣﻄﺮح ﺷﺪه اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ داراي ﯾﮏ ﻓﺮﺿﯿﻪ.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *