مبانی نظری خودپنداره تحصیلی

مبانی نظری خودپنداره تحصیلی

خودپنداره تحصیلی
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 8
فرمت فایل docx
حجم فایل 54 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

مبانی نظری خودپنداره تحصیلی

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری خودپنداره تحصیلی

توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

مفاهیم و تعاریف خود: در سخنان روزمره کاربردی گسترده از ترکیباتی که با واژه خود همراه هستند دیده می‌شوند. اما بسیاری از این کاربردها با تعاریف روانشناسی ارتباطی ندارند. حدود هزار واژه ترکیبی با خود در ادبیات انگلیسی زبان ها وجود دارد که هر کدام معنای ظریفی از این واژه القا می نماید. اما در مباحث روانشناسی دو مفهوم کلی و جداگانه از خود مرتبا تکرار میشود و گاهی نیز اشتباها به جای هم به کار می‌روند. اول معنایی از خود به عنوان فاعل و عامل، فردیت، شخص، موجود زنده یا به عنوان بخش خاص یا جنبه ای از وجود (آیا هستی) می باشد و دوم خود به عنوان فردی که به طریقی آشکار شده و برای خودش شناخته شده است (خامسان 1374). در فرهنگنامه و واژه نامه های روانشناسی تعابیر مختلفی از مفهوم خود ارائه شده است که به بعضی از آنها اشاره می شود: خود یکی از وجوه غالب تجربه ی انسان، احساس جبری وجود خویش است، چیزی که فلاسفه به طور سنتی آن را مسئله ی هویت شخص یا خود نامیده اند (پورافکاری 1380).

– خود فردی منحصر به فرد است که در مدت زمان معینی زیست می کند، خود همان من است «من شخصیت» و حس هویت فرد است. ادراک اینکه فرد همان کسی است که هفته پیش یا سال قبل بوده است (محسنی، 1375).

– به نظر مید خود، فردی کل مجموعه ادراک ها، اعتقادات و احساسات مردم را درباره ی خودشان معرفی می کند (شعاری نژاد، 1375).

تعاریف متفاوتی برای فرد از سوی نظریه پردازان و روانشناسان مختلف مطرح گردیده است. هر نظریه پردازی با توجه به دیدگاه های نظری، خود را تعریف کرده است، ازجمله به موارد زیر می توان اشاره نمود:

– یونگ، خود را عامل عدول از پراکندگی و کثرت و وصول به وحدت و اعتدال آدمی، نقطه مرکزی شخصیت می داند (سیاسی 1376).

– مورفی: در تعریف مفهوم خود می گوید: خود عبارت از احساسات و ادراکاتی که هر کس از کل وجود خویش دارد (سیاسی، 1376).

– راجرز: خود یک جزء از اجزاء میدان پدیداری است ولی از آن میدان جدا شده و عبارت است از مجموعه ادراکات و ارزشیابی های آگاهانه من (سیاسی، 1376).

آلپورت به جای استفاده از واژه «خود»، «خویشتن» را برگزیده که به نظر وی می تواند برخی از ابهامات را دفع نماید. برای تعریف واژه خویشتن، صفت های ویژه اختصاصی و مناسب برای یک شخص خاص را در نظر می‌گیرد، خویشتن متعلق و منحصر به فرد است و تمامی مسائل پویش های شخصی و مهم و خلاصه ی همه‌ی جنبه هایی که موجب یکتایی شخص می شود را در بر می گیرد. آلپورت خویشتن را منی که احساس مینم و می شناسم خوانده است. وی برای خویشتن ابعاد گوناگون قایل می شود که از خردسالی تا دوران بلوغ در هفت مرحله ی خودبودن پرورش می یابد، این مراحل پس از پایدار شدن کامل در مفهوم واحد «خویشتن» یگانه می شود. بدین گونه خویشتن پیوندی است از هفت جنبه خود بودن و شرط لازم یک شخصیت سالم است (شولتز، 1990).


Sholtez

[PDF]اول ﻓﺼﻞ ﻛﻠﻴﺎت ﭘﮋوﻫﺶ

در ﭘﮋوﻫﺸـﻲ ﺑـﻪ ﺑﺮرﺳـﻲ راﺑﻄـﻪ ﺧﻮدﭘﻨـﺪاره ﺗﺤﺼـﻴﻠﻲ و ﭘﻴﺸـﺮﻓﺖ. ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ داﻧﺶ … ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﭘﻴﺶ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻨﻨﺪه ي ﺧﻮدﭘﻨﺪاره ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ اﺳﺖ . در ﺣﺎﻟﺖ دوم ….. ١٥. ﻓﺼﻞ دوم. ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻧﻈﺮي و ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ ﭘﮋوﻫﺶ …

دانلود مبانی نظری درباره خودپنداره تحصیلی

دانلود مبانی نظری درباره خودپنداره تحصیلی: یک مسئله انگیزشی که می تواند در روند یادگیری تأثیرگزار باشد، مفهومی است که فرد از خود به عنوان یادگیرنده، دارد.

نظریه های خودپنداره تحصیلی (فصل دوم) | rabin

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ – فایل دانلودی با عنوان نظریه های خودپنداره تحصیلی (فصل دوم) می تواند شما را در دستیابی به مطلبی بی نظیر در رابطه با این موضوع نظریه های …

مبانی نظری خودپنداره تحصیلی – مقالات آموزشی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی. در 29 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx. توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی(فصل دوم …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی(فصل دوم پایان نامه). يكي از عوامل بسيار مهمي كه مي‌تواند در پيشرفت تحصيلي دانش‌آموزان نقش داشته باشد خود پنداره …

[PDF]ﻓﺼﻞ دوم ﭘﮋوﻫﺶ ي و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻧﻈﺮي ﯽ ﻧﺎﻣﺒ – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

١٣. ﻓﺼﻞ دوم. ﻧﺎﻣﺒ. ﯽ. ﻧﻈﺮي. و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ. ي. ﭘﮋوﻫﺶ …. ﻧﻈﺮﯾﻪ. ﻫﻮش. ﭼﻨﺪﮔﺎﻧﻪ. ﻫﺸﺖ. ﻧﻮع. ﻫﻮش. را. ﺗﻮﺻﯿﻒ. ﮐﺮد. ﮐﻪ. در. داﺧﻞ ﻣﻔﻬﻮم. ﮐﻠﯽ. ﻫﻮش. ﻗﺮار. ﻣﯽ. ﮔﯿﺮﻧﺪ . اﻧﻮاع. ﻫﻮش. از. ﻧﻈﺮ ….. ٤ – Self consistency …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی (فصل دوم)

پیشینه پژوهش خودپنداره تحصیلی پیشینه تحقیق خودپنداره تحصیلی مبانی نظری خودپنداره تحصیلی ادبیات تحقیق خودپنداره تحصیلی.

مبانی نظری و پیشینه پیشرفت تحصیلی

مبانی نظری و پیشینه پیشرفت تحصیلی. … پیشرفت تحصیلی هستند و متغیرهای : پیشینه تحصیلی، خودکارآمدی، خودپنداره، منبع کنترل، ارزشگذاری تکلیف و …

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی – …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش پیشرفت تحصیلی … بینی کننده‌های پیشرفت تحصیلی هستند و متغیرهای : پیشینه تحصیلی، خودکارآمدی، خودپنداره، منبع کنترل، …

مبانی نظری و پیشینه با موضوع خودکارآمدی تحصیلی (فصل …

مبانی نظری و پیشینه با موضوع خودکارآمدی تحصیلی (فصل دوم تحقیق) مبانی نظری و پیشینه با موضوع خودکارآمدی تحصیلی(فصل دوم … [3] – self- knowledge.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *