مبانی نظری اعتماد به نفس

مبانی نظری اعتماد به نفس

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 126
فرمت فایل docx
حجم فایل 64 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

مبانی نظری اعتماد به نفس

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس

توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

اعتماد به نفس عبارتست از احساس ارزشمند بودن، این حس از مجموع افکار، احساسات و عواطف فرد در طول زندگی ناشی می شود (بین و کلمز، 2005،ص26). اعتماد به نفس افراد در هر جامعه ای به طور مستقیم به سیستم و قوانین اجتماعی بر می گردد و فرهنگی که در خانواده رسوخ و فرد در آن رشد کرده است. بدون شک اولین نهادی که اعتماد به نفس فرد را بالا می برد، خانواده و والدین هستند (اقلیما، 1391). اعتماد به نفس داشتن، یعنی باور قلبی به این که فرد توانایی انجام هر کاری را که بخواهد دارد، این احساس زاییدۀ تعهد هر انسان نسبت به خودش است و باور شخصی فرد را به عنوان یک انسان نشان می دهد. اعتماد به نفس پایه و اساس یک شخصیت شاد است و باعث می شود که فرد نسبت به توانایی ها و محدودیت های خود شناخت داشته باشد و در اثر کنترل افکار و احساسات، سازش و تمدد اعصاب برای وی به وجود می آید. احساس ارزشمندی از توانایی های خود عزت نفس نامیده می شود، بطور کلی ارزیابی هایی که فرد از خود می کند عزت نفس او را تشکیل می دهد. همچنین عزت نفس درجه تصویب، تأیید و ارزشمندی است که شخص نسبت به خود احساس می کند (بیابان گرد، 1382).

2-2-2-2- عزت نفس از دیدگاه های مختلف :

2-2-2-2-1- عزت نفس از دیدگاه مازلو

عزت نفس در سلسله نیاز های مازلو در ردیف چهارم هرم قرار دارد. برآورده شدن نیاز به عزت نفس به شخص اجازه می دهد تا نسبت به قابلیت، ارزشمندی و کارآمدی خود احساس اطمینان کند. عزت نفس از نظر مازلو زمانی پدیدار می گردد که فرد احساس کند مورد محبت قرار گرفته و از احساس تعلق برخوردار شده است. مازلو اشاره می کند که عزت نفس، اگر قرار است اصالت داشته باشد باید بر ارزیابی واقع گرایانه توانایی ها و شایستگی های شخص و بر احترام واقعاً درخور از سوی دیگران باشد. پژوهش در زمینه عزت نفس، دیدگاه مازلو را در این مورد که اشخاص با عزت نفس قوی دارای احساس قوی تری از خود ارزشمندی، اعتماد به نفس و کفایت هستند و شایسته تر و کاراتر از افرادی با عزت نفس ضعیف هستند، تأیید می کند. اشخاصی که از نظر عزت نفس قوی هستند، ظاهراً در بسیاری از موقعیت ها بهتر عمل می کنند (شولتس، 1984).

2-2-2-2-2- عزت نفس از دیدگاه راجرز

به نظر راجرز و سایر نظریه پردازان، خود شکوفایی عزت نفس بالا، جنبه مهمی از خودپنداره است و با سازگاری فرد ارتباط دارد. به گفته آنها، افراد برخوردار از کارکرد آرمانی، خود را با تمام نقاط قوت و ضعف می پذیرند. البته این دیدگاه ممکن است بعضی را دچار سوء تفاهم کرده و عزت نفس مفرط ایجاد کند که ممکن است به غرور منجر شود. پژوهش ها، باور راجرز را در این مورد که رفتار والدین می تواند خودانگاره کودک را تحت تأثیر قرار دهد، تأیید می کند. والدینی که روابط خوبی با یکدیگر دارند و درجه پذیرش بالایی نسبت به فرزندان خود دارند و روش های فرزند پروری دموکراتیک اتخاذ می کنند، عزت نفس بالاتر و امنیت هیجانی بیشتر در کودک ایجاد می کنند تا والدینی که با یکدیگر دچار تعارض هستند و همچنین ناپذیرا بوده و روشهای تربیتی استبدادی به کار می گیرند (بالدوین، 1998، به نقل از هوشمندی، 1388).


مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس – مقاله لند

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس دسته: مبانی و پیشینه نظری بازديد: 22 بار فرمت فايل: docx حجم فايل: 64 کیلوبایت تعداد صفحات فايل: 38. مبانی نظری …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس – پیشینه تحقیق

۵ دی ۱۳۹۵ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش اعتماد به نفس. در 38 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. توضیحات: فصل دوم پایان نامه (پیشینه و مبانی نظری پژوهش).

تحقیق رابطه اعتماد به نفس – دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه …

تحقیق رابطه اعتماد به نفس مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و داری ۸۲ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک تحقیق رابطه اعتماد به نفس نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل … الف: تعریف نظری :.

پرنیان – مبانی نظری عزت نفس

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸ – پرنیان – مبانی نظری عزت نفس – … اعتماد به نفس2 دارد، با آن ها كاملاً يكسان نبوده و تفاوت هايي باهم دارند. براي روشن شدن مطلب در اين بخش، اين مفاهيم …

مبانی نظری اعتماد به نفس – فایلهای دانشجو( دانلود مقاله، …

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ – پیشینه ومبانی نظری پژوهش اعتماد به نفس. توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش). همراه با منبع نویسی …

مبانی نظری عزت نفس – برگزیده ها

9 مبانی نظری: 11 تعاریفی از عزت نفس: 11 ابعاد عزت نفس: 11 نیاز حرمت و احترام … و نوجوانان: 18 تأثیر اعتماد به نفس در موفقیت‌های تحصیلی: 20 مبانی تجربی: 20 …

[PDF]ﻓﺼﻞ دوم ﭘﮋوﻫﺶ ي و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻧﻈﺮي ﯽ ﻧﺎﻣﺒ – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

١٣. ﻓﺼﻞ دوم. ﻧﺎﻣﺒ. ﯽ. ﻧﻈﺮي. و ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ. ي. ﭘﮋوﻫﺶ … ﮔﯿﺮي از ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮي ﭘﮋوﻫﺶ. و ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ در ….. اﻋﺘﻤﺎد. ﻓﺮد. ﺑﻪ. اﯾﻨﮑﻪ. ﻗﺎدر. اﺳﺖ. ﺧﻮد. را. ﺑﺎ. ﻓﺮﻫﻨﮓ. ﺟﺪﯾﺪ. ﺗﻄﺒﯿﻖ. دﻫﺪ . ﻣﺆﻟﻔﻪ. اﻧﮕﯿﺰﺷﯽ. ﻫﻮش. ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ،. ﺣﺠﻢ. و. ﺟﻬﺖ. اﻧﺮژي ….. ﻧﻔﺲ ﺑﯿﺸﺘﺮي ﻧﻤﻮده و ﻗﺎدرﻧﺪ ﺑﺎ ﻣﺮدﻣﯽ از ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ ﯾﺎ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ زﻣﯿﻨﻪ ﻫﺎي ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ.

مبانی نظری عزت نفس (فصل دوم پایان نامه)+بسته 10 تایی …

مبانی نظری عزت نفس (فصل دوم پایان نامه)+بسته 10 تایی مقالات مرتبط … توانايي و مثمر ثمر بودن و اعتماد به خود مي كنند و اگر ارضاء نشود به احساس حقارت و ضعف در …

[PDF]ﻓﺼﻞ اول ﭘــــــــــــــــﮋوﻫﺶ ﮐﻠﯿــــــــــــــــﺎت

و ﭘﺮورش اﺣﺴﺎس ﻋﺰت ﻧﻔﺲ و ﺗﻘﻮﯾﺖ اﻋﺘﻤﺎد ﺑﻪ ﻧﻔﺲ و ﻣﻬﺎرت ﻫﺎي ﻓـﺮدي و ﻣﻬـﺎرت ﻫـﺎي اﺟﺘﻤـﺎﻋﯽ. آﻧﺎن. ﻣﯽ ﭘﺮدازد ….. در اﯾﻦ ﻓﺼﻞ اﺑﺘﺪا ﻣﺒﺎﻧﯽ ﻧﻈﺮي ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎي ﭘﮋوﻫﺶ را اراﺋﻪ ﻣﯽ دﻫﯿﻢ، ﺳﭙﺲ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت اﻧﺠﺎم ﺷﺪه در.

مشاهده مطلب پایان نامه کارشناسی بررسی میزان اعتماد به نفس …

تاریخچه مطالعاتی پژوهش. مبانی نظری پژوهش. تئوری های تاثیرات روانی و تغییرات جسمی معلولین و جانبازان. بخش دوم: اعتماد به نفس. مقدمه. تاثیر خود در عزت نفس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *