مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 21
فرمت فایل docx
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

فروشنده فایل

کد کاربری 3349

کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو مقاله

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

ابراز وجود کردن، پروریی کردن نیست، حق دیگران را ضایع کردن نیست، پرخاشگری و زورگویی هم نیست بلکه عبارت است از: ابراز عقیده‌ها، احساسات، وافکار، به صورت شایسته به گونه‌ای که به هیچ کس بی احترامی روا نداریم وحق کسی را نیز ضایع نکنیم. به عنوان پایه آموزش مهارت‌های جرات ورزی و ابراز وجود باید این فرض را در ذهنتان داشته باشید که تمام انسان‌ها از حقوق یکسان و برابر برخودارند و باید ضمن حفظ ادب و رعایت حقوق دیگران، نظر خود را ابراز کنند و به حقوق خود دست یابند. (بهرامی، 1389).

مداخلات روانشناختی (جرات ورزی)

ذات زندگی اجتماعی، زیستن در کنار دیگران و معاشرت با مردم است. آنچه زندگی آدمی را شکل می‌دهد روابط میان انسان‌ها است؛ روابط میان من وشما با آن‌ها که می‌شناسیم یا نمی‌شناسیم. از اعضای یک خانواده کوچک بگیرید تا اعضای جامعۀ جهانی. در روابط بین فرد، نوعی داد وستد روانی مستمر شکل می‌گیرد. در اداره ای به انتظار ورود به اتاق رئیس هستید. مدتی را صرف کرده‌اید تا نوبت شما شده است. یک نفر از راه می‌رسد و بامنشی رئیس احوالپرسی گرمی می‌کند و منشی او را به داخل اتاق رئیس راهنمایی می‌کند شما دلتان می‌خواهد اعتراض کنید و بگویید نوبت شماست و شما یک ساعت منتظر مانده‌اید اما همچنان ساکت می‌مانید. چرا؟ آیا جواب این سوال آن است که شما فردی هستید مبادی آداب یا آدمی هستید صبور؟ با شخصیت؟ موقر؟ بی قید؟ کدام یک؟ آیا این سکوت را به حساب مناعت طبع خود می‌گذارید یا برعکس، از این سکوت خود بیزارید ولی نمی‌دانید چه بکنید؟ ابراز وجود کردن یا جرات مندی یکی از خصیصه‌های مهم برای هر انسانی باشخصیت سالم است. لازم نیست و نباید نوبت دیگران را غصب کنید ولی قطعاً لازم است از نوبت خود دفاع کنید. اهمیت دادن به خود و افزایش اعتماد به نفس: اساس اهمیت دادن به خود یک آرزوست – آرزوی بهبود رفتارتان باخود؛ کاهش استرس زندگی‌تان؛ وتقویت شخصیتتان. ممکن است احساس کنید که این نیاز شدیدی است که از اعماق وجودتان برمی خیزد ممکن هم هست از گوش فرا دادن به آرزوهایتان و تصمیم به اهمیت دادن به خود، ترس داشته باشید؛ زیرا تبدیل آن به بخشی از زندگی‌تان مستلزم تغییر است. هنگامی که از آرزویتان در مورد اهمیت دادن به خود، واقف شدید، هرگز بازنگردید. در ابتدا انکار کننده سعی دردفن آن داشته باشد. آرزویتان باقی خواهد ماند و تا زمانی که به آن گوش ندهید، به سر و صداهای خود ادامه خواهد داد. بخشی از وجودتان (آن بخش معتبر وجودتان) می‌داند که اهمیت دادن به خود منفعت‌هایی فراتر از احساس سلامت؛ داشتن انرژی بیش تر؛ و دنبال کردن یک زندگی پر معنا دارد. هنگامی که به خود اهمیت بیش تری می دهیدوطبعاً طرز برخوردتان تغییر پیدا می‌کند، روابطتان بهبود می‌یابند وکم تر احساس تنهایی می‌کنید؛ در ضمن استرستان کاهش می‌یابد و مسائل پیش پا افتاده، کم تر خاطرتان را آزرده می‌کند. به علاوه در زندگی‌تان از وفور نعمت بهرمند خواهید شد. اگر واقعاً خواهان افزایش اعتماد به نفس و تقویت شخصیت خویش هستید، پذیرفتن مسئله ای اهمیت دادن به خود به عنوان یک تکلیف بایسته است. نتیجه‌ی کلی این است که جهت حفظ منافعی که با افزایش اعتماد به نفستان کسب کرده‌اید، باید رفتاری در پیش گیرید که نشان می‌دهد به خود اهمیت می‌دهید. روش برخورد ما با مسائل، حاصل عقاید درونی و نظام ارزیابی ماست. برخوردی که بیانگر اهمیتی است که به خود می‌دهید، اعتقادی است حاکی از این که اهمیت دادن به خود باید در طول آن چه از زندگی‌تان باقی است، به عنوان یک اصل اساسی در نظر گرفته شود_ با این مزیت که زندگی‌تان با آسودگی بیش تری پیش می‌رود. شما با گذشت روزها تنها به زندگی خود ادامه نمی‌دهید؛ بلکه روز به روز شدن پیدا می‌کنید. درک اعتقاداتتان در رابطه بامسئله ی اهمیت دادن به خود به تشخیص موانعی که ممکن است برسر راه رسیدن به این نوع برخورد قرار گیرند، به شما کمک خواهد کرد.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود – فایل ناب؛ …

۱ مهر ۱۳۹۶ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود. توضیحات: فصل دوم مقاله کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش). همراه با منبع نویسی …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابراز وجود – فایل ناب؛ دانلود …

۱ مهر ۱۳۹۶ – گزارش تخلف برای مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابراز وجود … لنج و جاکویوسکی (1976) مهارت ابراز وجود را شامل گرفتن حق خود و ابراز افکار، …

بایگانی‌ها مبانی نظری پژوهش مهارت ابراز وجود – li4

پیشینه تحقیق و مبانی نظری پژوهش مهارت ابراز وجود دارای 18 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد. توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و …

پیشینه تحقیق و مبانی نظری مهارت ابراز وجود – دانلود مقاله و …

۲ روز پیش – پیشینه تحقیق و مبانی نظری مهارت ابراز وجود. دسته بندی : پایان نامه و پروژه دانشگاهی » روانشناسی و مشاوره. جزئیات و دریافت. جزئیات: توضیحات: …

پیشینه تحقیق مهارت ابراز وجود | پروپوزال | پرسشنامه | …

مطالب پژوهشی,آموزشی,پروپوزال,پرسشنامه,مبانی نظری,پیشینه پژوهش,پروتکل های روانشانسی,اقدام پژوهی,مقالات ترجمه شده,دانلود پروپوزال,دانلود مبانی نظری,دانلود …

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود – Hostg.ir Hosting

۳۱ تیر ۱۳۹۶ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود. سخن روز: تو زندگی اگه رسیدی به یک در بزرگ که یه قفل بزرگ تر هم بهش بود نترس و ناامید نشو چون …

خرید و دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ – سخن روز: انسان های با پوست تیره دیرتر از انسان های سفیدپوست چروکیده می شوند. عنوان محصول دانلودی:مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت ابراز وجود

مبانی نظری وپیشینه تحقیق ابراز وجود و جرآت ورزی – پوشه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابراز وجود و جرآت ورزی دارای 20 صفحه وبا فرمت ورد … لنج و جاکویوسکی (1976) مهارت ابراز وجود را شامل گرفتن حق خود و ابراز افکار، …

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابراز وجود

۲۱ بهمن ۱۳۹۵ – نظری مبانی پیشینه ابراز وجود پژوهش مبانی نظری ابراز وجود پیشینه پژوهش پیشینه تحقیق مهارت ابراز پیشینه پژوهش مهارت پیشینه پژوهش ابراز …

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش ابراز وجود (رفتار جرات …

۲ تیر ۱۳۹۶ – مبانی نظری و پیشینه پژوهش ابراز وجود (رفتار جرات مندانه، قاطعیت، جرات ورزی) … میتوان جرات ورزی یا ابراز وجود را قلب رفتار میان فردی یا مهارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *